Zaslijepljena (Grant County, #1) Karin Slaughter

ISBN:

Published:

Paperback

309 pages


Description

Zaslijepljena (Grant County, #1)  by  Karin Slaughter

Zaslijepljena (Grant County, #1) by Karin Slaughter
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 309 pages | ISBN: | 7.23 Mb

Prva scena udarit će gdje je najbolnije. Doktorica Sara Linton upravo je u toaletu restorana pronašla žrtvu – slijepu sveučilišnu profesoricu, silovanu i isječenu nožem. Dok joj Sibyl Adams umire na rukama, Sara Linton još ne zna da će je to brutalnoMorePrva scena udarit će gdje je najbolnije. Doktorica Sara Linton upravo je u toaletu restorana pronašla žrtvu – slijepu sveučilišnu profesoricu, silovanu i isječenu nožem.

Dok joj Sibyl Adams umire na rukama, Sara Linton još ne zna da će je to brutalno umorstvo uvući u spiralu nasilja kojem se ne nazire kraj, nasilja u kojemu žene padaju kao žrtve, a muškarci – počev od Sarina bivšeg muža, načelnika policije s kojim je prisiljena sklopiti krhko savezništvo – ne pružaju zaštitu čak ni kad u sebi ne kriju prijetnju…Ubrzo nakon objavljivanja, prava međunarodna senzacija u svijetu kriminalističkih romana, prvi roman sa Sarom Linton kao protagonisticom strelovito je izbacio Karin Slaughter u sam vrh žanra forenzičkih trilera, udahnuvši novu snagu pripovijestima o serijskim ubojicama u trenutku kad se već činilo da je o njima sve rečeno.

Na tragu najboljih romana Patricije Cornwell i Thomasa Harrisa, ovaj serijal o zločinima u južnjačkom kotaru Grant, koji nam dolazi ravno s ljestvica najprodavanijh naslova The New York Timesa i Timesa, u ovom trenutku broji već sedam nastavaka. Roman Zaslijepljena ušao je u uži izbor za nagrade Dagger Award – najbolji debitantski triler 2001. i WH Smith Thumping Good Read Book Award 2003., a dosad je preveden na tridesetak svjetskih jezika.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Zaslijepljena (Grant County, #1)":


oracle-marketing.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us