Тъгата на сукубата (Джорджина Кинкейд, #1) Richelle Mead

ISBN:

Published:

Paperback

343 pages


Description

Тъгата на сукубата (Джорджина Кинкейд, #1)  by  Richelle Mead

Тъгата на сукубата (Джорджина Кинкейд, #1) by Richelle Mead
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 343 pages | ISBN: | 3.16 Mb

Сякаш любовта и без това не е достатъчно трудна! Представете си да не можете да докоснете гаджето си, без да изсмучете душата му. Добре дошли в света на Джорджина Кинкейд – не особено ентусиазирана от работата си сиатълска сукуба, която винаги сеMoreСякаш любовта и без това не е достатъчно трудна! Представете си да не можете да докоснете гаджето си, без да изсмучете душата му. Добре дошли в света на Джорджина Кинкейд – не особено ентусиазирана от работата си сиатълска сукуба, която винаги се озовава във вихъра на някоя свръхестествена интрига.сукуба (същ.) – очарователен и неустоим, приемащ каквато си пожелае форма демон, който съблазнява и доставя наслада на смъртните мъже.жалък (прил.) – сукуба със страхотни обувки и без социален живот.

Виж също: Джорджина КинкейдНа пръв поглед да бъдеш сукуба e страшно готино. Можеш да изглеждаш както си пожелаеш. Имаш убийствен гардероб, а купища просто­смъртни мъже са готови на всичко само за едно твое докосване. Е, те плащат за това с душите си, но на кого му пука за такива подробности?Но животът на сиатълската сукуба Джорджина Кинкейд далеч не е толкова екзотичен. Шефът й е демон от средно ниво в йерархията, който си пада по филмите с Джон Кюсак. Освен това не може да излезе на свястна среща с някое гадже, без да изсмуче част от живота му. Но за сметка на това работата й през деня е страхотна: заместник-управител в местна книжарница.

Там може да си чете книги безплатно, да се налива с мокачино, както и да срещне любимия си автор – сексапилния Сет Мортенсен, който може да се нарече още: този-за-когото-е-готова-на-всичко-за-да-докосне-но-не-може.Но мечтите за Сет ще трябва да почакат. Нещо зло се появява в подземния свят на Сиатъл. За пръв път неустоимият й чар и триковете за съблазняване, от които мъжете припадат, щом я зърнат, са безсилни. И Джорджина много скоро ще открие, че там някъде бродят същества, които нито Раят, нито Адът искат...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Тъгата на сукубата (Джорджина Кинкейд, #1)":


oracle-marketing.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us